• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

Waarom India

India biedt een spectaculaire mix van culturele en geografische diversiteit, waardoor het een van de meest speciale plekken op aarde is. Van rustige, weidse landschappen tot bruisende technologie-rijke steden. India is een land waar de geschiedenis en het heden samenkomen.

Hier zijn 7 goede redenen waarom je India één keer in je leven zou moeten bezoeken:

1 Schoonheid
Adembenemende monumenten zoals de Taj Mahal, ongerepte stranden, bergen en bossen - India is een levend kunstwerk. De schoonheid van het land komt ook door zijn mensen en met name de vrouwen, die uitbundig zijn gekleed en prachtige sieraden dragen. De schoonheid van het Indiase volk kenmerkt zich door hun enthousiaste vriendelijkheid, hartelijke gastvrijheid en spirituele oprechtheid. India moet je gewoon een keer ervaren. .

2 Verscheidenheid
Een smeltkroes van verschillende culturen en overtuigingen, de diversiteit van India's mensen is verbluffend. Een thuis voor veel grote religies, India is ook van oorsprong het land van het hindoeïsme en boeddhisme. Ondanks deze verscheidenheid behouden de mensen een inspirerend gevoel van eenheid. Dit wordt regelmatig gezien op spectaculaire religieuze festivals.

3 Geschiedenis
Zoals je zou verwachten, heeft een land met een geschiedenis van duizenden jaren een ongelooflijk verhaal te bieden aan zijn bezoekers. India's verhaal is er een van invasie, religieuze inleiding, epische liefdesverhalen, fouten, veroveringen, innovatie en onverzettelijke tradities. Het is een geschiedenis die duidelijk blijft hangen in het land, vereeuwigd door heilige gebouwen, monumenten en landschappen. Het is een geschiedenis die je nooit meer zal vergeten. 

4 Eten
Van alle manieren waarop je India kunt ervaren, is via het eten zeker een van de beste. India biedt een culinaire aanbod die gekenmerkt wordt door heerlijke diverse gerechten. Soms heet, meestal kleurrijk, maar altijd geweldig. Of je nu het verslavende straateten proeft of dineert in een van de vele luxe restaurants.

De Indiase keuken staat bekend om het gebruik van de vele specerijen. De verschillende kleurrijke gerechten zijn vaak een ware beleving voor al je smaakpapillen. Wanneer je in India reist met LayurTravel, kunnen we je ook helpen India's beroemde  keuken zelf te leren bereiden. Je leert nieuwe en waardevolle vaardigheden over het gebruik van voeding voor je gezondheid, wat je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wat je reden ook is om India te bezoeken, onze reizen brengen je dichtbij met alles wat geweldig, mysterieus (en heerlijk!) en fascinerend is.

5 Inspiratie
Dit verbazingwekkende land biedt het perfecte platform voor persoonlijke verandering die kan plaatvinden. Veel reizigers verlaten India met vernieuwde diepgaande inzichten en inspiratie. Door de drukte in de grote steden tot de stilte in de Himalaya, inspiratie neemt vele vormen aan in dit gevarieerde land. LayurTravel helpt je graag dit te ontdekken.

6 Wereldmacht
Er is geen twijfel over mogelijk dat India een opkomende wereldmacht is. Met de op een na grootste bevolking ter wereld en de grootste democratie, krijgt India snel de aandacht van de wereld. India groeit snel in vele sectoren zoals mondiale politiek, technologie, sport en entertainment.

7 Ga naar India met LayurTravel
We denken dat deze reden alleen de meeste mensen moet verleiden om India te bezoeken, hoewel we een beetje bevooroordeeld zijn! In alle ernst, de enorme omvang, complexiteit en diversiteit van India betekent dat een deskundige gids van vitaal belang is om je te helpen je weg te vinden. LayurTravel helpt je hier graag bij.