• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

Over ons

Laura Akkerman. 

Ruim 20 jaar geleden ben ik met ayurveda in aanraking gekomen. Sinds die tijd heb ik mij zelf steeds meer verdiept in deze mooie wetenschap en ben ik nu werkzaam als ayurveda practitioner in mijn eigen praktijk. Ik begeleid mensen vanuit de ayurveda en doe dit met veel plezier. Voor scholing en verdieping ben ik afgelopen jaren regelmatig in India geweest en zo is er een aanbod ontstaan om ayurveda en India te combineren. De combinatie van het bezig zijn met je eigen gezondheid in India is heel mooi. Dit geeft je een mogelijkheid om naast de behandelingen ook nog helemaal te kunnen ontspannen en de veelzijdigheid van India te kunnen gaan beleven. Een aanbod waarin je kunt reinigen, ontspannen en verdiepen. LayurTravel is aangesloten bij Vvkr en STO garantiefonds. 

 

 

 

 

Wouter Regtien.

Zo’n 15 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met India. Ik heb hier een half jaar rondgetrokken en heb veel verschillende plaatsen bezocht. Elk deel heeft zijn eigen charme.
Na deze reis heeft India mij gegrepen. Het is een geweldig en fascinerend land.
Bij LayurTravel ben ik vooral op de achtergrond bezig met de website en allerlei administratieve werkzaamheden.

 

 Welzijn

Persoonlijk welzijn - op alle niveaus - is erg belangrijk voor ons. Daarom biedt LayurTravel pancha karma reizen aan, waarbij de nadruk op welzijn en gezondheid ligt, zodat lichaam en geest in balans worden gebracht. Deze reizen bieden naast de heerlijke ayurvedische pancha karma behandelingen, voeding-educatie, yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling. LayurTravel werkt samen met een aantal goede pancha karma resorts. 

Altijd echt, nooit verzonnen
Je kunt er gerust op zijn dat wanneer je met ons reist, je het "echte" land zult ervaren. Met LayurTravel ontmoet je de lokale bevolking, probeer je authentiek eten en bezoek je afgelegen, onbekende plaatsen. Maar er is zeker ook een mogelijkheid om nog steeds de verbazingwekkende beroemde bezienswaardigheden te bezoeken. Ook gebeuren er vaak spontane activiteiten (zoals festivals of optochten) en omdat onze groepsgroottes klein zijn, zijn we vaak in staat om flexibeler te zijn en deel te nemen aan deze activiteiten.

Avontuur en zelfontdekking
Avontuur en zelfontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel en dit zie je terug in al onze reizen.  Voor sommigen is reizen naar India enorme verrassing.  We stimuleren onze reizigers om zich onder te dompelen in de activiteiten van de reisroute en deel te nemen aan de nieuwe en mooie ervaringen van de reis.

Innovatie
Het is onze missie om voortdurend te innoveren en een service te bieden die aansluit bij de reizigers van deze tijd. Om dit te bereiken, werken we samen met enkele van de beste professionals, waaronder voedingsdeskundigen, yoga-instructeurs, gerespecteerde leden van de toeristenindustrie. Door onze krachten te bundelen met deze experts, zijn we in staat om een ​​verscheidenheid aan opties aan onze reizen aan te bieden, die voortdurend worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze de beste blijven.

Uitstekende service
Jij bent het belangrijkste aspect van ons bedrijf. Ons doel is om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en relaties te ontwikkelen die lang zullen blijven bestaan.

Verantwoordelijkheid
Wij nemen onze verantwoordelijkheid naar jou evenals de mensen en plaatsen die wij bezoeken, serieus. Onze tourleiders zijn speciaal opgeleid om je welzijn en dat van iedereen die in contact komt met onze reizen te helpen verzekeren. LayurTravel erkent ook het effect dat toerisme heeft op de omgeving en doet elke poging om onze impact te minimaliseren.