• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

India is een rijk land als het gaat om cultuur, kunst, de heerlijke gerechten en muziek. De thema reizen zijn bedoeld om meer verdieping te vinden binnen een bepaald thema. Thema’s waar je aan kunt denken zijn: kunst en cultuur, culinair, wellness, wildlife, festivals, muziek en dans. Deze reizen bieden je de kans om gezamenlijk met de locale bevolking bezig te gaan met het thema van je reis. Je kunt hierbij denken aan workshops, bezoek aan plantages, fabrieken, meeleven met de plaatselijke bevolking. Er is veel mogelijk. Je kunt zelf aangeven welk thema je aanspreekt en er wordt een mooie reis voor je samengesteld. Door deze reizen steun je ook de plaatselijke bevolking. Onze samenwerkende partners steunen verschillende organisaties die zich bezig houden met het welzijn van mens en dier in India. 

Alle thema reizen vallen onder de garantie van STO Garant.  kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 


 

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Deze reis biedt een mooie combinatie van cultuur en kunst. Je bezoekt Delhi, Rajasthan en Varanasi. Naast de prachtige highlights in dit gebied maak je ook met de ambachtelijke kunst, door het volgen van een workshop, fabriek bezoek en de muziek.

Culinair in Zuid India

Culinair in Zuid India

De eetcultuur van India is zeer gevarieerd en divers. Kenmerkend zijn wel de heerlijke curry’s en de vele geurende kruiden die gebruikt worden. Wanneer je voor deze specerijen reis kiest ga alles te weten komen over de kruiden die gebruikt worden in de Zuid Indiase keuken. Je brengt een bezoek aan een specerijen plantage, krijgt kookworkshops, brengt een bezoek aan de lokale markt en ga je in gesprek met de locals om alle geheimen te ontdekken om zelf een heerlijk indiaanse maaltijd op tafel te zetten. Dit alles wordt omringd door een bezoek aan traditionele dans en muziek, massages en verschillende mooie highlights waar zuid India om bekend staat.

Pelgrimstocht Char Dham Yatra

Pelgrimstocht Char Dham Yatra

Deze reis wordt gezien als een belangrijke bedevaart tocht in het Hindoeïsme. De Char Dham worden gedefinieerd door de Pandavas in de Mahabharata als Badrinath, Kedarnath, Gangotri en Yamunotri . Door een bezoek te brengen aan deze heilige plaatsen kun je gereinigd worden van al je zonden. Een spirituele tocht waarbij je omringd wordt door de prachtige schoonheid van de Himalaya.

Yogareis naar Ladakh

Yogareis naar Ladakh

De yoga en mediatie reis in Ladakh is een verdiepings reis en laat je kennis maken met de prachtige cultuur en natuur van Ladakh. Ladakh in het meest afgelegen noorden van India wordt ook wel “klein Tibet” genoemd. Het landschap van Ladakh wordt begrensd door de twee machtigste bergketens ter wereld, de Himalaya en het Karakoram gebergte. Het landschap is zeer afwisselt met woestijnachtig gebied en rotspartijen en hier en daar een heldere groene oase. Tijdens deze 12 daagse reis verblijf je in een prachtig glamping eco resort in Ladakh gelegen op 3045 meter. Het is een uitstekende plek om tot rust te komen door de rustige ligging en de serene sfeer. Een ideale plek voor yoga en mediatie. De vriendelijke atmosphere gecombineerd met dagelijks yoga en meditatie in deze prachtige omgeving brengt je helemaal tot rust.