• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

Gouden driehoek reizen

De gouden driehoek is een van de bekendste reizen in India die je meeneemt naar de beroemde Taj mahal in Agra, je kennis laat maken met Delhi, de hoofdstad van India en de roze stad in Rajasthan, Jaipur Deze driehoek vormt een complete reis die je meeneemt langs de schitterende paleizen en forten en je kennis laat maken met de kleurrijke cultuur van India. Om je reis te verlengen hebben we verschillende opties beschreven, waardoor je nog meer kunt ervaren van het mooie India. Alle gouden driehoek reizen vallen onder de garantieregeling.

De gouden driehoek met Goa: Voor diegene die het heerlijk vind om naast het rondreizen ook te kunnen ontspannen op de prachtige witte stranden van Goa.

De gouden driehoek met een treinreis door Rajasthan: Vind je het leuk om met de trein te reizen dan is de Gouden driehoek met een treinreis door Rajasthan een mooie keuze. Reizen
met de trein is een authentieke manier van reizen, waardoor je India op een andere manier zult leren kennen.

De gouden driehoek met en cruise over de Ganges is een luxe reis die je naast de highlights meeneemt langs de oevers van de Ganges. Naast alle rituelen die je aan je voorbij ziet schrijden, verblijf je op een luxe cruise waar je omringd wordt door alle comfort van een 5 sterren hotel.

Bekijk de Gouden driehoek reizen

Op al onze reizen zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.