• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

16 Daagse droomreis naar het kleurrijke India

Tijdens deze reis gaat u mee met de Palace on Wheels die u meeneemt door het kleurrijke Rajasthan. Ook gaat u genieten van een wellness programma in een spa resort wat wel als de meest luxe van  India wordt beschouwd. U verblijft 1 nacht in Delhi, 7 nachten aan boord van de Palace on Wheels en 7 nachten in het luxe spa resort. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Prijs op aanvraag

Palace on Wheels

Deze luxe trein neemt u mee op een sprankelende reis door het deel van India dat bekendstaat om zijn woestijnen en paleizen, Rajasthan. Overdag bekijkt u samen met een Engelssprekende gids de verschillende steden van Rajasthan. s' Nachts brengt de trein u naar uw volgende bestemming, terwijl u nageniet van de belevenissen en in koninklijke stijl, omringd door luxe en kleurrijke pracht, tot rust kunt komen. De trein is van alle luxe gemakken voorzien. Naast de persoonlijke service die u ontvangt, zijn de luxe cabines ingericht met  comfortabele bedden, zijn er verschillende restaurants aanwezig, bars, fitness ruimte en spa voorzieningen. Dit alles om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De reis door Rajasthan kenmerkt zich door een afwisselend programma vol natuur en cultuur. Doordat u s nachts naar u volgende bestemming wordt gebracht maakt u optimaal gebruik van uw tijd.

Luxe 5 sterren spa resort

Na uw bezoek aan Rajasthan kunt u zich zeven dagen laten onderdompelen in één van de meest luxe spa resorts  in India, gelegen aan de voet van de Himalaya en omringd door prachtige bossen. Vanuit het resort kijkt u uit over de spirituele stad Rishikesh en de vallei van de rivier de Ganges. U kunt traditionele ayurveda ervaren, deelnemen aan yoga en gebruikmaken van luxe wellness- en fitnessfaciliteiten. Tussendoor geniet u van gezonde biologische gerechten om de balans te herstellen en energie te harmoniseren. U verblijft in een luxe kamer met uitzicht op de vallei.

Programma van dag tot dag 

Foto's Spa Resort

 Foto's Palace On Wheels

 Foto's Omgeving

Op al onze reizen zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.