• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

India is een prachtig land waar veel te ontdekken valt. De rondreizen van LayurTravel bieden je de mogelijkheid om reizen op maat te maken, waarin je zelf kunt aangeven waar je graag naar toe wilt gaan. Tijdens de reizen krijg je de highlights te zien van dit gebied, maar we zorgen er ook altijd voor dat er een mogelijkheid bestaat om van de gebaande paden af te wijken en meer contact te krijgen met de lokale bevolking door bijvoorbeeld workshops te volgen, diner te hebben met een familie ed. Hieronder zijn een aantal rondreizen beschreven. Deze zijn goed individueel als in een groep te maken. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

 

Gouden driehoek reizen

Gouden driehoek reizen

De gouden driehoek is een van de bekendste reizen in India die je meeneemt naar de beroemde Taj mahal in Agra, je kennis laat maken met Delhi, de hoofdstad van India en de roze stad in Rajasthan, Jaipur Deze driehoek vormt een complete reis die je meeneemt langs de schitterende paleizen en forten en je kennis laat maken met de kleurrijke cultuur van India. Om je reis te verlengen hebben we verschillende opties beschreven, waardoor je nog meer kunt ervaren van het mooie India. Alle gouden driehoek reizen vallen onder de garantieregeling.

Rajasthan reis is 22 dagen/21 nachten

Rajasthan reis is 22 dagen/21 nachten

Tijdens deze reis ga je af van de gebaande paden en krijg je een kijkje in het leven van de locals in de dorpen van Rajasthan. Je gaat verschillende ambachten bekijken, drinkt thee met een plaatselijke herder en danst samen met de prachtige geklede vrouwen. Na deze ervaring kun je gaan genieten van een kortdurende trekking in de Himalaya en wordt deze reis afgesloten met een bezoek aan de Taj Mahal. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Rondreis in Ladakh - 22 dagen/21 nachten

Rondreis in Ladakh - 22 dagen/21 nachten

Deze prachtige reis naar Ladakh is een mooie mix tussen cultuur en natuur. Je brengt een bezoek aan verschillende kloosters, komt in contact met locals en neemt deel aan het Hemis festival. Deze reis is een van de vele mogelijkheden in Ladakh. We kunnen de reis helemaal voor je op maat maken. Dit jaar is het Hemisfestival op 11 en 12 juli. Reis je op een andere datum dan kunnen we het programma aanpassen. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Rondreis Noord India - 20 dagen 19 nachten

Rondreis Noord India - 20 dagen 19 nachten

Deze reis brengt je van de gebaande paden en laat je kennis maken met de prachtige cultuur van Noord India. Je gaat op pad met lokale gids in Delhi voor een culturele en culinaire wandeling, brengt een bezoek aan lokale projecten en je draait mee met het ashram leven. Dit alles omlijst met het bezichtigen van de prachtige highlights van Delhi, waaronder een bezoek aan de Taj Mahal, Rajasthan en Rishikesh. Deze reis valt onder de garantieregeling.

18 daagse rondreis door Zuid India

18 daagse rondreis door Zuid India

Tijdens deze reis kom je langs verschillende steden, het kleurrijke Mysore, De magische rotspartijen van Hampi. Breng je een bezoek aan een tribal dorp die net is opengesteld voor publiek, kun je heerlijk ontspannen op de backwaters, vissers bezig zien in Cochin, genieten van een ayurvedische massage en wegdromen op het strand van Varkala. Een mooie combinatie van cultuur en natuur van activiteiten en ontspannen in Zuid India. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Trekking in Himalaya Valley of Flowers - 17 dagen / 18 nachten

Trekking in Himalaya Valley of Flowers - 17 dagen / 18 nachten

De Valley of flowers, gelegen in de Himalaya is een mooie plek voor natuurliefhebbers. Prachtige sneeuwpieken worden afgewisseld met kleurrijke bloemen en ander natuurschoon. Deze plek wordt gezien als een van de populairste bestemmingen in het Himalaya. Mooie wandelingen in de natuur worden afgewisseld met het bezoek aan heilige plaatsen/tempels. In Juli is het de Shravan- Shiva maand en deze wordt beschouwd als een van de heiligste maanden in het jaar volgens de hindoe-kalender. Deze maand wordt als heel gunstig beschouwd om de shiva tempel te bezoeken. In de maand Juli zul je dan ook onderweg pelgrims tegen komen die op bedevaart zijn. Dit maakt de reis in deze periode heel bijzonder. Deze reis valt onder de garantieregeling.

16 Daagse droomreis naar het kleurrijke India

16 Daagse droomreis naar het kleurrijke India

Tijdens deze reis gaat u mee met de Palace on Wheels die u meeneemt door het kleurrijke Rajasthan. Ook gaat u genieten van een wellness programma in een spa resort wat wel als de meest luxe van  India wordt beschouwd. U verblijft 1 nacht in Delhi, 7 nachten aan boord van de Palace on Wheels en 7 nachten in het luxe spa resort. Deze reis valt onder de garantieregeling.

16 daagse rondreis naar zuid India

16 daagse rondreis naar zuid India

Deze 16 daagse reis is een mooie mix tussen cultuur en natuur. Zuid India staat bekend om zijn rust en prachtige natuur. Heerlijk varen op de backwaters, terwijl je het dorpsleven kunt aanschouwen. De prachtige stranden van Kovalam, theeplantages, een bezoek aan verschillende reservaten, waar je zeldzame en prachtige dieren kunt tegenkomen. Dit alles afgewisseld met een bezoek aan verschillende kleurrijke tempels en paleizen maken deze reis compleet. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Himalaya trekking in Sikkim 12 dagen

Himalaya trekking in Sikkim 12 dagen

Deze 12 daagse reis brengt je naar het Bengalese Sikkim gebied. Naast de prachtige Himalaya gebergte ontmoet je de dorpsbewoners in verschillende Himalaya dorpjes. Je trekt langs thee tuinen en overnacht je bij een locale familie thuis, waar je de traditionele gerechten van de streek kunt proeven. Je wandelt in het hoogste deel van Bengalen (langs de Indo Nepal-grens) om het magische landschap met de hoogste bergen te zien. Deze reis kenmerkt zich door een mooie afwisseling van cultuur en natuur. Deze reis valt onder de garantieregeling.

Radjasthan tour - 7 dagen / 6 nachten

Radjasthan tour - 7 dagen / 6 nachten

Jaipur is de hoofdstad van Rajasthan en wordt ook wel de roze stad genoemd. Als je in deze stad rondloopt snap je waar de naam vandaan komt. Overal om je heen zie je roze (terracotta) gebouwen. Het is een levendige stad vol met prachtige bezienswaardigheden, kleurrijke mensen en heerlijk eten! Deze reis valt onder de garantieregeling.

Do Dham Yatra Himalaya - 6 dagen / 5 nachten

Do Dham Yatra Himalaya - 6 dagen / 5 nachten

Kedarnath en Badrinath zijn twee plaatsen uit de belangrijke pelgrims ronde Char Dham in het Garhwal district in het Himalaya gebergte. Tijdens deze trekking ga je deze heilige plaatsen bezoeken. Deze pelgrims plaatsen liggen in de prachtige Himalaya en worden omringd door sneeuwtoppen.

Valley of flowers trekking - 6 dagen / 5 nachten

Valley of flowers trekking - 6 dagen / 5 nachten

Gelegen in de Himalaya is Valley of Flowers National Park een prachtige plek voor natuurliefhebbers. Prachtige sneeuwpieken worden afgewisseld met kleurrijke bloemen en ander natuurschoon. Deze plek wordt gezien als een van de populairste bestemmingen in de Himalaya. Mooie wandelingen in de natuur worden afgewisseld met het bezoek aan heilige plaatsen en tempels. Deze reis valt onder de garantieregeling.