• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

Pancha karma in luxe spa resort

Tussen Haridwar en Dehradun ligt dit mooie luxe spa resort. Zodra de poort van dit resort binnen komt ervaar je een oase van rust. De kamers zijn riant en voldoen aan de hoogste standaard qua hygiene (in India) en comfort. Je kunt heerlijk gebruik maken van het zwembad of fitness ruimte, lekker wandelen rond de grote tuin, zitten in een relax stoel.

Dit is een plek waar je helemaal tot rust kan komen en de pancha karma goed tot zijn recht laat komen. Er is voldoende mogelijkheid om 's middags naar Rishikesh te gaan wanneer je dit zou willen. Dit is een plek waar je omringd door alle luxe en comfort kunt genieten van de traditionele ayurveda behandelingen.

Het ayurveda team bestaat uit zeer ervaren professionals die in staat zijn de authentieke ayurveda behandelingen goed uit te voeren zonder de behoefte van de westerse mens uit het oog te verliezen. Hierdoor is er een mooi aanbod ontstaan van authentieke behandelingen met de luxe en comfort van deze tijd. De behandelingen worden ondersteund door yoga, meditatie en het aanbod van fitness en het kunnen zwemmen.  Tijdens het verblijf is er veel aandacht voor dagelijkse routines en voeding. 

Dagindeling ayurveda reis:

 • yogales van 1 uur
 • 2 pancha karma behandelingen per dag 
 • 3 maaltijden per dag
 • voldoende tijd voor ontspanning

Hiernaast 2 excursiedagen onder leiding van een ervaren Engelstalige gids.  Er worden twee excursiedagen aangeboden, waarin je de kans krijgt om het veelzijdige India te gaan ontdekken.  De Engels sprekende gids weet veel te vertellen en zal er door zijn enthousiasme mooie excursies van maken. Er worden mooie excursies aangeboden, waarbij tempels, watervallen en diverse andere plekken worden bekeken.

€ 1.990

per persoon
2 persoonskamer

 

 

Op al onze reizen zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing.