• darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel
 • darkblurbg
  Ayurveda in Nederland
  Ervaar nu de traditionele ayurveda ook in Nederland
 • darkblurbg
  Gespecialiseerd in ayurveda, pancha karma en authentieke rondreizen door India.
  Ervaar het echte India door een onvergetelijke reis te maken met LayurTravel

Je wilt graag naar India, maar wilt liever niet alleen reizen dan is een groepsreis met LayurTravel een goede keuze.

De groepsreizen van LayurTravel kenmerken zich door kleinschaligheid en authenticiteit. De groepen bestaan uit 4 tot 8 mensen. Er is een engels sprekende gids aanwezig die tijdens de excursiedagen alle mooie plekjes laat zien in en rond Rishikesh. 

Er worden verschillende groepsreizen aangeboden. Pancha karma groepsreizen maar ook rondreizen door verschillende delen van India.  

Alle thema reizen vallen onder de garantie van STO Garant.  kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Gratis Reis Brochure Informatie ontvangen?

Pancha karma groepsreis:

De pancha karma reis duurt 14 dagen, waarin je 10 dagen pancha karma behandelingen ondergaat. Tijdens deze reis kun je je overgeven aan een uitgebalanceerde mix van pancha karma behandelingen volgens de leer van de ayurveda, ontspannings momenten, en genieten van de fantastische omgeving. De pancha karma-behandelingen worden verzorgd door therapeuten van het Achintya Ayuryoga en werken volgens de eeuwenoude traditie van ayurveda, maar met moderne faciliteiten. Een Engels sprekende gids neemt je mee naar verschillende bijzondere tempels, watervallen en de leukste plekjes in en om de stad Rishikesh. 

Het is mogelijk om na de groepsreis je reis nog te verlengen. Er zijn speciaal wat kortere reismodules samengesteld, die heel goed te combineren zijn met een pancha karma groepsreis. 

 

Pancha karma in ashram

Pancha karma in ashram

Deze reis bied je de mogelijkheid om meer verdieping te zoeken binnen je spirituele leven. De combinatie van het ashram leven en het ondergaan van een pancha karma behandeling werkt versterkend op elkaar. Pancha karma reinigt lichaam en geest. Je geest wordt kalmer, waardoor meditatie en yoga meer verdiept kunnen worden. Een heldere geest zorgt voor heldere inzichten en helpt je in je spirituele ontwikkeling.

Pancha karma in Rishikesh

Pancha karma in Rishikesh

Wanneer je voor deze reis kiest verblijf je in een hotel in het centrum van Rishikesh. Het voordeel van deze plek is dat je makkelijk even Rishikesh in kunt gaan om te slenteren langs de vele kraampjes, heerlijk te zitten aan de ganges of de aarti bij te wonen. De pancha karma behandelingen worden in het centrum naast het hotel gegeven.

Pancha karma in luxe spa resort

Pancha karma in luxe spa resort

Tussen Haridwar en Dehradun ligt dit mooie luxe spa resort. Zodra de poort van dit resort binnen komt ervaar je een oase van rust. De kamers zijn riant en voldoen aan de hoogste standaard qua hygiene (in India) en comfort. Je kunt heerlijk gebruik maken van het zwembad of fitness ruimte, lekker wandelen rond de grote tuin, zitten in een relax stoel.

Spirituele Pancha karma reis - 16 dagen / 17 nachten

Spirituele Pancha karma reis - 16 dagen / 17 nachten

Met deze reis breng je een bezoek aan het heilige Varanasi en bied het je de mogelijkheid om meer verdieping te zoeken binnen je spirituele leven. De combinatie van het ashram leven en het ondergaan van een pancha karma behandeling werkt versterkend op elkaar. Pancha karma reinigt lichaam en geest. Je geest wordt kalmer, waardoor meditatie en yoga meer verdiept kunnen worden. Een heldere geest zorgt voor heldere inzichten en helpt je in je spirituele ontwikkeling.

Himalaya trekking Leh en Manali

Himalaya trekking Leh en Manali

De Leh Manali route behoort tot de hoogste routes van de wereld en geeft je spectaculaire uitzichten over de bergtoppen van de Himalaya. Omringd door de prachtige natuur maak je kennis met het boedishme door de vele kloosters en stupa's die je onderweg bezoekt.

14 daagse yoga verdiepings reis in een ashram

14 daagse yoga verdiepings reis in een ashram

Deze 14 daagse groepsreis bied je de mogelijkheid om volledig mee te draaien met het ashram leven en bied je de kans om je spirituele leven te verdiepen. Een ashram is een plek om in alle rust yoga, meditatie en andere spirituele beoefening te doen om zo geestelijk te kunnen groeien. De ashram bestaat uit basisfaciliteiten met eenvoudige slaapzalen, een eetzaal, yogahal, bibliotheek en tuinen. Een ashram is een oase van rust en kalmte. Er is geen plaats voor of behoefte aan luxe in een ashram. Het doel is om terug te gaan naar de basis en onafhankelijk te worden van regelmatige gewoontes, pat…