• darkblurbg

Ayurveda in Nederland

Ook in Nederland is het mogelijk om behandelingen te krijgen volgens de traditionele Ayurveda.

Bij Layur ben je aan het goede adres wanneer je gelooft dat Ayurveda je verder kan helpen. 

Vandaag de dag wordt er veel van ons gevraagd. We hebben allemaal verschillende rollen die we moeten vervullen en komen soms nauwelijks meer toe aan wat goed voor ons zou zijn. Voor je het weet verlies je het contact met jezelf, waardoor je steeds verder weg komt te staan bij wie je nu eigenlijk bent en wat kloppend is voor jou in je leven. Als dit maar lang genoeg duurt kan er onvrede ontstaan en uiteindelijk ook klachten.

Bij Layur praktijk werken we volgens de filosofie van Ayurveda, een eeuwenoude levensfilosofie uit India. We helpen je graag verder, waardoor je op zowel lichamelijk en geestelijk niveau je weer gezond en energiek kan voelen. Ben je op reis geweest voor pancha karma in India dan wordt de follow up van deze behandeling verzorgd in de praktijk. We staan in nauw contact met de ayurveda artsen van de diverse centrums in India. 

Wanneer je bij Layur een afspraak maakt gaan we eerst samen kijken wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Dit doen we doormiddel van de vijf pijlers vanuit de ayurveda namelijk: 

  • Voeding
  • Leefstijl
  • Kruiden
  • Oliebehandelingen  
  • Yoga/pranayama.

 

De praktijk is gelegen aan de rand van de binnenstad van Culemborg en ligt op zo'n 10 minuten lopen van het treinstation. Op ongeveer 5 minuten lopen is er   voldoende gratis parkeergelegenheid en voor de deur is er een mogelijkheid tot betaald parkeren.  

De praktijk heeft een warme ontspannen sfeer en heeft naast een ruime gespreksruimte en behandelruimte ook een plek waar je na de behandeling kunt ontspannen. 

De praktijk is alleen op afspraak te bezoeken. De praktijk is geopend van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag is de praktijk gesloten. 

Er is een pin automaat aanwezig in de praktijk.

Even voorstellen

Mijn naam is Laura Akkerman. Samen met mijn partner en 2 kinderen woon ik met veel plezier in Culemborg. Ayurveda heeft al meer dan 20 jaar een waardevolle plek in mijn leven. 

Contactgegevens

Layurpraktijk
Zandstraat 45a
4101 ED Culemborg
tel: 0345-76 40 85 
06-27 82 36 84 
praktijk@layurtravel.nl

 

KvK-nummer: 30 25 8572
Anvag lidmaatschap: B15.007
RBCZ lidmaatschap: 302089R
Klacht en tuchtrechtnummer: KB1002.0845
AGB zorgverlenerscode: 90-040955
AGB praktijkcode: 90.019345

 

 

Aanmelden nieuwsbrief