• darkblurbg

Reinigingsweek

Wil je fit en energiek de lente in doe dan mee met een reinigingsweek bij Layur. De lente is bij uitstek een goede tijd om je lichaam te reinigen, zodat klachten als vermoeidheid, verstopte sinussen/verkoudheid, allergie en hooikoorts kunnen verdwijnen. 
5 dagen lang je lichaam reinigen zonder honger gevoel! Afvalstoffen worden op een natuurlijke manier afgevoerd uit je lichaam, waardoor de zware kapha energie kan plaatsmaken voor meer lichte energie. Het grote voordeel van deze manier van reinigen is dat je het thuis kunt doen, je geen trek gevoel krijgt en je steeds energieker zult gaan voelen. 

Wat houdt het in?

  • 5 dagen lang ga je drie maaltijden per dag kitchardi eten. Dit is een combinatie van linzen en rijst met specifieke kruiden die ervoor zorgen dat je spijsvertering goed blijft branden. Een paar dagen van te voren krijg je het recept van kitchardi doorgemaild en verdere instructies voor deze week. 
  • Een intake gesprek van een uur, waarin je constitutie wordt bepaald en gericht gekeken wordt wat jij nodig hebt om goed de reinigingsweek in te gaan. Je krijgt passende voedingsadviezen mee voor na de reinigingsweek. Dit consult kan ook eventueel telefonisch gehouden worden wanneer je verder weg woont. 
  • Zonodig krijg je ondersteunende kruiden om je vertering nog beter op gang te krijgen. 
  • 5 dagen lang onbeperkt email support van Layur. 
  • Je ontvangt emails met gezondheids tips.

Tip: Het is aan te raden om tijdens deze week een abhyanga(massage) en shirodhara te ondergaan. Dit helpt om afvalstoffen af te voeren. Hier kun je apart een afspraak voor maken wordt apart in rekening gebracht. 

De week is van 25 tot en met 29 maart
De kosten voor deze week zijn €95 .

Contactgegevens

Layurpraktijk
Zandstraat 45a
4101 ED Culemborg
tel: 0345-76 40 85 
06-27 82 36 84 
praktijk@layurtravel.nl

 

KvK-nummer: 30 25 8572
Anvag lidmaatschap: B15.007
RBCZ lidmaatschap: 302089R
Klacht en tuchtrechtnummer: KB1002.0845
AGB zorgverlenerscode: 90-040955
AGB praktijkcode: 90.019345

 

 

Aanmelden nieuwsbrief