• darkblurbg

Ayurveda en medicijnen

Ayurveda en medicijnen

In de volgende blog wil ik graag wat dieper ingaan op de kruidensupplementen die in de ayurveda gebruikt worden. Tijdens de behandeling worden regelmatig kruiden supplementen voorgeschreven. Door het schrijven van deze blog wil ik jullie graag meenemen welke rol deze supplementen hebben tijdens de behandeling. Keukenkruiden die goed gebruikt worden kunnen ook als medicijn dienen. Door deze op de juiste manier te gebruiken in je maaltijden kun je al een hoop doen om je gezondheid te beïnvloeden, maar soms is dit niet voldoende en zijn er kruidensupplementen nodig. De ayurvedische farmacologie…

Wat nu ?! in tijden van het corona virus

Wat nu ?! in tijden van het corona virus

Wat nu?! Ook ik ben stilgezet door het corona virus. Mijn praktijk heb ik anders moeten inrichten. Online consulten kunnen gegeven worden, maar de ayurvedische behandelingen zijn allemaal uitgesteld. Gelukkig zijn alle reizigers die via LayurTravel op reis waren weer teruggehaald. Maar de reisbranche ligt stil. Afgelopen week voelde ik een enorme spanning in mijn lichaam en wist niet goed wat te doen met dit nieuwe gegeven. Ik zag allemaal online producten ontstaan, maar voelde bij mezelf nog geen ruimte om hier ook een bijdrage in te kunnen leveren.

Wat kunnen we doen tegen het Corona virus?

Wat kunnen we doen tegen het Corona virus?

Overal in de wereld verspreid zich het nieuwe Corona virus. Het onbekende maakt het onvoorspelbaar, waardoor er angst en soms zelf paniek kan ontstaan. Doordat het zich wereldwijd verspreid zie je ook hoe wij als werelddelen met elkaar verbonden zijn op economisch gebied, maar ook op het gebied van gezondheid.